Csokiszökőkút

Családi és céges rendezvényeinek fénypontja lehet a csokiszökőkút, mely még elegánsabbá és felejthetetlenné teszi az ünnepeket látványosságával és a friss csokoládé illatával.

A csokiszökőkutakat ajánljuk esküvőkre, partykra, céges rendezvényekre, bálokra, eljegyzésekre, leány- és legénybúcsúkra, házassági évfordulókra, születés- és névnapokra, osztálytalálkozókra, gyerekzsúrokra, házibulikra, kiállításokra (standcsalogatóként is) és egyéb ünnepek alkalmára.

Egy exkluzív rendezvény nagyon elegáns kiegészítői lehetnek kiváló minőségű és különböző méretű csokiszökőkútjaink, melyek a néhány fős összejövetelektől akár a több száz vagy ezer fős rendezvényekig is képesek kiszolgálni a megrendelő igényeit.

A csokiszökőkutak üzemeltetése szakavatott személyzetet kíván, ezért bérlés esetén vendéglétszámtól függően 1 vagy 2 fő személyzetet is biztosítunk a rendezvényre. Szolgáltatásunk az egész ország területére megrendelhető és akár külföldre is.


DSC04433.JPG DSC04658.JPG Kozepes_csokikut-80_cm.JPG AUG_19.JPG Telenor.JPG DSC04923.JPG DSC04728.JPG gigi.jpg cs1.php.jpeg cs3.php.jpeg cs10php.jpeg csoki3.php.jpeg csoki5.php.jpeg cs2.php.jpg b_3.JPG csoki7.php_1.jpg

 

 

Csokis méz!

Lepje meg vendégeit, partnereit, ügyfeleit különböző ízű mézeinkkel, melyet kisüvegbe töltünk és amennyiben szeretné ültetőkártyával vagy köszönőszöveggel látunk el!

Ínyenceknek kínáljuk az étcsokis, fehércsokis vagy magvas mézet!

feher_1.JPG mez.JPG magvas.JPG vegyes_1.JPG

 

 

Gyümölcspálma - Újdonság!

Cégünknél már megrendelhető különböző méretekben a látványos és ínycsiklandozó gyümölcspálma, mely zamatos gyümölcsökkel kihelyezve biztosít páratlan élményt vendégeinek, de csodálatos látványt nyújt dekorációként is.

A pálmára idény- és déligyümölcsöket, aszalt gyümölcsöket, cukorkákat helyezhetünk, mely akár csokiszökőkútja mellé is tökéletes választás lehet.
Igényeljen gyümölcspálmát esküvőre, céges rendezvényre, bálokra vagy bármilyen összejövetelre vendégeinek.

IMG8892.jpg palma_2.JPG IMG8894.jpg palma_1.JPG Eskuvo.jpg

    

 

 

                                                           

Értékesítés

Figyelem! Cégünknél újra beszerezhetőek az otthoni csokiszökőkutak, ezúttal szebb külsővel és jobb minőséggel!
Az otthoni csokiszökőkutakat ajánljuk születés- és névnapokra, karácsonyra, húsvétra, nászajándékként, házibulira vagy gyerekzsúrra is. Ezeknek az angol kis szökőkőkutaknak működésük, használatuk, tisztításuk egyszerű, mely a szétszedhető alkatrészeknek köszönhető. Rozsdamentes acél szerkezetűek, műanyag levehető toronnyal és csigával. 2-3 óra folyamatos üzemidőt biztosítanak és egyszerre 5-10 ember csokiéhségét elégítik ki.

Otthoni_csokiszokokut-_40_cm.gif premier-table-fountain-lge.JPG 2.JPG

 

 

 

Pezsgőszökőkút

Csokiszökőkútjaink mellett most már pezsgőszökőkúttal is elegánssá teheti rendezvényét, mellyel pezsgőn kívül bort, kevert italokat, gyümölcsleveket is szervírozhat. Ajánljuk esküvőkre, céges rendezvényekre, kiállításokra, partykra, bankettekre és egyéb elegáns vagy családias hangulatú eseményekre.
A pezsgőszökőkút környezetét virágdekorációval vagy gyümölcsökkel tesszük még pompásabbá és az est/nap hangulatát saját vízesés látványelemei tudják fokozni.
 

pezs.php.jpeg IMG0920.jpg DSC04840.JPG IMG_0549.jpg

 

 

 

AKCIÓ!

Amennyiben úgy dönt, hogy szeretne felejthetetlen élményt szerezni a vendégeknek csoki- és/vagy pezsgőszökőkúttal és dekorációját feldobná székhuzatokkal, úgy ezt most nálunk engedménnyel teheti meg!
 
Csokiszökőkút és székhuzat együttes bérlése esetén 10 % kedvezményt adunk!
 
Minden csokiszökőkút rendelés mellé a pezsgőszökőkút ára csak 15.000 Ft.
 
Hétköznapi esküvőkre és rendezvényekre 20 % kedvezményt adunk!
    

Kérjen ajánlatot a +36 30 362-2359-es telefonszámon, vagy e-mail-en.

 

További információkat, cikkeket, képeket, referenciákat és videóanyagot a www.csokoladeszokokut.com oldalon találhatnak.